Jäsenasiat

Dordela-Krämer sukujen jäsentoimintaa vuodesta 1994!

Kaikki sukulaiset ovat tervetulleita mukaan kesätapahtumiin ja sukuseuran vuosikokouksiin, jäsenyydestä riippumatta! Jos haluat tukea seuran toimintaa ja saada jäsenetuna postitse toimitettavat tiedotteet seuran tapahtumista ja sukukokouksista suoraan kotiisi, löydät sivun alaosasta ohjeet liittymiseen.

Sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsenistön keskuudessa. Jäsenmaksuja käytetään toimintakulujen kattamiseen, toisin sanoen ne mahdollistavat seuran toiminnan.

Toimintakulujen rakenne:

  • yhteydenpito jäsenistöön; kirje- ja postituskulut, kotisivustokustannukset
  • sukukokouksien ja retkien tapahtumavalmistelut
  • sukututkimuksen kuluja
  • seuran hallinnolliset kustannukset
  • kirjanpito-, tili- ja pankkiasiat
  • toiminnan kaikinpuolinen kehittäminen jäsenystävälliseen suuntaan

Sukujemme vaiheet ja historia: Sukututkija on vastannut suvun historian selvityksestä ja tehnyt mittavan vuosien työn. Sukujemme vaiheet tulivat meidän kaikkien saataville kun sukukirjat julkaistiin kesällä 2006.

Tiedotus jäsenistölle: Sukuseura tiedottaa jäsenistölleen tapahtumista seuran kotisivuilla ja kirjeitse. Jäsenkirje pyritään lähettämään kaksi kertaa vuodessa. Kevätkirjeessä toimitetaan tieto tulevan kesän tapahtumasta ja postitetaan vuotuinen jäsenmaksu. Loppuvuoden jäsenkirjeessä kerrotaan kuluneen vuoden uutiset ja ajatukset tulevasta vuodesta.

Yhteinen sukutoiminta: Seura järjestää parillisina vuosina sukukokouksen ja välivuosina yhteisen retken tai tapahtuman. Sukukokouksen yhteyteen on pyritty järjestämään myös laaja näyttely sukuun liittyvistä tiedoista. Esillä ovat olleet muun muassa sukututkijan valmistamat kolme suurta sukupuuta, sekä harrastetori, jossa oli nähtävillä suvun kädentaitajien töitä ja paikallishistoriaa kirjoiksi koottuna.

Mikäli Sinulla on ajatuksia, ehdotuksia tai toiveita sukuseuran toimintaan liittyen tai haluaisit osallistua seuran toimintaan, voit ottaa yhteyttä keneen tahansa hallituksen toimihenkilöistä. Hän toimittaa viestisi hallituksen kokoukseen. Jäsenistön toiveet kokousten oheistapahtumista tai retkikohteista ovat tervetulleita!

Jäsenmäärä on tällä hetkellä hieman alle 500. Jäsenmäärä kasvaa sukuseuratietoisuuden lisääntyessä ja asettaa uusia haasteita myös seuran toiminnan kehittämiselle ja organisoinnille.

Jäseneksi liittyminen:

Ota yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan tai keneen tahansa hallituksen toimihenkilöistä kun haluat liittyä seuran jäseneksi. Jäsenrekisterin hoitaja toimittaa Sinulle liittymislaskun jäsennumerosi kera. Seuralla on käytössä jäsennumerot, mitkä toimivat jäsen- ja tapahtumamaksujen laskujen viitenumeroina. Näin tiedämme maksajasta riippumatta kenen osallistumismaksu on kyseessä.

Vuotuinen jäsenmaksu on 15 €. Uusi jäsen maksaa lisäksi liittymismaksuna 5 € ensimmäisenä vuotena. Yli 80-vuotiaille henkilöille ja kunniajäsenille maksu on vapaaehtoinen. Uuden jäsenen laskun ja oheistietoa liittyjälle saat halutessasi myös sähköpostitse.

Täytäthän Sukututkimussivulla perhelomakkeen tiedot sukututkimusta varten! Perhelomakkeen tiedot tulevat ainoastaan sukututkimuksen käyttöön ja mahdollisesti tulevaisuudessa julkaistaviin sukukirjojen jatko-osiin. Jäsenrekisteriin ei talleteta henkilötietojasi.

Jäsenrekisterin hoitaja vastaa postitusosoitteiston ylläpidosta. Muistathan ilmoittaa hänelle osoitteenmuutoksen, eroamisen tai muun tiedon muutoksen. Ota yhteyttä jos osoitetietosi on virheellinen tai Sinulla on muuta kysyttävää jäsenyyteen liittyen. Jäsenmaksuihin liittyvistä asioista vastaa rahastonhoitaja. Maksajasta riippumatta jäsennumero viitteenä kertoo kenen maksu on kyseessä.

Tervetuloa Dordela-Krämer sukuseuran jäseneksi!